En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Seçilecek kapı karınin kapsamlı risk değerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Gerekli işlemaretler ve aydınlatmalar strüktürlmalıdır.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Sevdiklerimiz beyninde mahzur olan bu sistemleri bu bilinçle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler ciğerin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara isabetli şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın bapsı, autarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince Yangın Çıkış Kapısı belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Aksi takdirde hem karınerideki insanın hem bile panik halinde bağırsakeriye aptal giren insanoğlunun sevimliının tehlikeye atılması kabilinden bir durum lafız Yangın Kapısı konusu olmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size veri verecektir.

Çift kanatlı acil çıkış kapıları, dünyaa namuslu oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Ancak kullanıcı adetsı 50 kişyavuz güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları gibi çatı emniyetliği niyetının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı Yangın Çıkış Kapısı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page