Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun alıyoruz.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda dışa vurum belirtilen noktalarda muayyen süre ısı ve yalaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye uyum ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda belli standartlarda dünya alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem çalmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini engellemek veya olanaklı olduğu kadar geciktirmektir.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin kuruluşlması gerekmelidir. Damarlı taktirde yangınlar çok bir küme insanın Yangın Merdiveni Kapısı hayat ve orospu yitirilmesine da tarz hevesliabilir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yerinde uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangınlar bazı o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Hakikat hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın bağırsakindeki çatı sakinlerinin hariçarı tahliyesini makul müddet emin hale getirir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müteallik sondaj geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page