Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar icazet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında çatı sakinlerinin emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasavvurı ve konstrüksiyonı, yangın güvenliği dair uzmanlaşmış firmalar tarafından yapılmalı ve müntesip yönetmeliklere uygun olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşır eder politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Müstacel çıkış bapları binası bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların mebdelıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Mono blok beden mimarisı kol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin karıninden geçen 4 pare cıvata ile bir birine ilgilanması ile esenlanmaktadır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda örgüdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insanoğlu hayatını baş saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Düzenüminyum evet da sert malzemeden yapılır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene yan verilir. Kullanım açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli istanbul Yanggın kapısı fiyatları yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya çın ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Sahanlığın en az ferahliği ve uzunluğu, merdivenin çokliğinden az mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page